logopédus, szomatopedagógus, pszichológus, szupervízió fázisában lévő Család-és Párterapeuta jelölt

bemutatkozas_bonemagdolnaTíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezem különböző beszéd- és kommunikációs problémával, valamint figyelemzavarral, hiperaktivitással küzdő gyermekek és felnőttek terápiás munkájában.

Gyógypedagógiai ismereteimet különböző továbbképzéseken folyamatosan bővítem itthon és külföldön. A Szenzoros Integrációs Terápia, a Meixner-féle diszlexia prevenció és terápia, valamint a Gósy-féle beszédpercepciós diagnosztika és terápia továbbképzései mellett jelenleg az Integrált Kifejezés-, és Táncterápiás Egyesület, valamint a Magyar Családterápiás Egyesület képzésében veszek részt, melyek szemléletei szintén nagy hatással vannak munkámra.

Terápiás munkám során ötvözöm a beszéd, a mozgás és a különböző részképességek együttes fejlesztését, mivel az idegrendszer minél több területét vonjuk be a terápiába, annál hatékonyabb fejlődést érhetünk el.

Szeretettel várok 2 éves kortól minden megkésett beszédfejlődésű, pösze, dadogó, hadaró, diszfáziás, diszlexiás, diszgráfiás, figyelemzavarral, hyperaktivitással vagy magatartási problémákkal küzdő gyermeket és felnőttet, illetve mindenkit, aki szeretné beszédét és kifejezésmódját fejleszteni.