logopédus, szomatopedagógus, pszichológus, Ayres-terapeuta, integrált kifejezés- és táncterápiás csoportvezető és pár- és családterapeuta jelölt

bemutatkozas_bonemagdolnaTöbb, mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezem különböző beszéd- és kommunikációs problémával, valamint figyelemzavarral, hiperaktivitással, viselkedési és beilleszkedési nehézséggel küzdő gyermekek és felnőttek terápiájában.

Gyógypedagógusként 2004-ben végeztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán, pszichológusként 2012-ben a Medaille College-on (Buffalo, USA).

Gyógypedagógiai és pszichológiai ismereteimet a Magyar Fonetikai, Foniátriai és Logopédiai Társaság, a Magyar DSZIT Egyesület, az Integrált Kifejezés- és Táncterápiás Egyesület, valamint a Magyar Családterápiás Egyesület továbbképzésein folyamatosan bővítem itthon és külföldön, melyek szemléletét és  legfrissebb kutatási eredményeit beépítem a munkámba.

A gyerekekkel való terápiás munkámban a Szenzoros Integrációs Terápia rendszerében a közös örömteli játék során- a szülőkkel szorosan együttműködve – ötvözöm a beszéd, a mozgás és a különböző részképességek együttes fejlesztését, nagy hangsúlyt fektetve a problémamegoldó stratégiák, az önbizalom, az énkép és az egészséges személyiségfejlődés támogatására, ezzel segítve a társas beilleszkedést is.

A terápiás térben megtapasztalt bizalom a hozzám forduló felnőtt kliensek számára is lehetőséget teremt arra, hogy a teljes elfogadás és az ebben megélt szabadság segítségével felismerjék a valós életállapotukat, megfogalmazzanak a maguk számára rövid- és hosszú távú célokat, valamint a maguk ütemében elinduljanak a változás útján. A közös munka során a verbalitás, a mozgás és alkotás eszközei egyaránt megjelennek.